De Bouw is gestart

Helden van Gorkum

De Helden van Gorkum vind je straks in de binnenstad van Gorinchem aan de Bagijnenwalstraat en de Lindeboom. Als je de locatie kent, weet je dat je hier zo de vestingwal oploopt. De bewoners van de herenhuizen kijken door het groen zelfs direct uit op het water achter de wal. Tegenover de herenhuizen komen 8 rijwoningen met heerlijk zonnige tuinen en aan de Lindeboom komen nog eens 5 woningen met zicht op het plein met sportveldje.

foto


WONEN EN WERKEN ALS EEN HELD

De bouw van Helden van Gorkum is inmiddels gestart, maar er zijn nog mogelijkheden voor maatwerk. Maak van jouw herenhuis de ideale plek om te wonen, werken en toekomstbestendig:

  • Vrij indeelbare derde verdieping 
  • Kantoor aan huis 
  • Levensloopbestendig met woonhuislift 

Vraag alle maatwerk mogelijkheden aan de makelaar.

Foto

Woningaanbod

De ideale locatie, variatie aan woningtypes, de robuuste architectuur, grootte van de huizen met mogelijkheid voor veel kamers en de aandacht die is besteed aan mooie materialen, maken dit tot een heel aantrekkelijk nieuwbouwplan. De Helden van Gorkum bestaat uit 13 herenhuizen en 13 rijwoningen. Allemaal met één eigen parkeerplaats en een berging. Liever 2 eigen parkeerplaatsen? Dat kan! Je kunt namelijk een extra parkeerplaats kopen.

De herenhuizen verschillen in uiterlijk op nuance van elkaar door de verschillende raampartijen, accenten in het metselwerk, dakpannen, dakkapellen en de kleur van het metselwerk. Ook de rijwoningen zijn allemaal net even anders door de accenten in het metselwerk, dakkapellen, verschillende ramen en kleur steen. Deze variatie zet zich voort achter de gevels.

Bekijk woningaanbod

“De Helden van Gorkum is een mooie aanvulling
op wat er al is en we hopen dat de toekomstige
bewoners er met volle teugen van gaan genieten.”

“Langdurig mooi en comfortabel”

Interview met de kopers

Een paar weken geleden zetten Claudia en Laurens Zoutendijk hun handtekening onder het koopcontract van bouwnummer 14 in nieuwbouwplan Helden van Gorkum. Met veel enthousiasme kijken ze uit naar de oplevering en het moment dat ze hier samen met hun dochter Vesper van 2 jaar gaan wonen. We spreken Claudia die enthousiast vertelt waarom ze voor dit huis gekozen hebben.

“We wonen nu al in Gorkum aan de Grote Haarsekade. Een fijn jarendertighuis, maar met het oog op de toekomst aan de kleine kant. Ik heb mijn eigen bedrijf en Laurens werkt ook geregeld thuis. Daarbij hopen we op termijn nog op gezinsuitbreiding.”

Lees meer

“In een paar minuten van de rust naar de reuring.”

Helden van Gorkum ligt verrassend rustig als je bedenkt dat de gezellige Varkenmarkt op 3 minuten loopafstand ligt. The best of both worlds voor onze nieuwe helden. Door de ligging net iets aan de rand van de binnenstad ben je namelijk ook heel snel bij het bus- en treinstation en op de uitvalswegen.

Verder rijd je in 5 minuten naar de A27 die bij knooppunt Gorinchem de A15 kruist, waardoor je in nog geen 40 minuten naar Utrecht of Rotterdam rijdt.

Meer over de locatie
De helden van Gorkum - In een paar minuten van  de rust naar de reuring

Gorinchem of Gorkum, zoals de inwoners zelf zeggen, je kunt er alleen maar van houden. Wat een leuke, sfeervolle stad! De historische rijkdom en verhalen van toen lees je af aan de monumentale panden en oude straatjes. Dankzij het Gorcums Museum, theaters, galeries en de bioscoop is er ook op cultureel gebied genoeg te doen. 

En winkelen, dat kun je hier ook prima. Het aanbod is gevarieerd en uitgebreid. Eigenlijk hoef je Gorinchem niet uit. Ook niet voor een avondje culinair genieten, want er zijn veel goede restaurants, café, brasserieën en lunchrooms.

Helden van Gorkum - Haven

Meer informatie?

Bel of whatsapp Stefan de makelaar!
06 270 458 04

Of meld je aan voor de nieuwsbrief