Helden van Gorkum - De perfecte locatie in Gorinchem

“In een paar minuten van de rust naar de reuring.”

Helden van Gorkum ligt verrassend rustig als je bedenkt dat de gezellige Varkenmarkt op 3 minuten loopafstand ligt. The best of both worlds voor onze nieuwe helden. Door de ligging net iets aan de rand van de binnenstad ben je namelijk ook heel snel bij het bus- en treinstation en op de uitvalswegen. Verder rijd je in 5 minuten naar de A27 die bij knooppunt Gorinchem de A15 kruist, waardoor je met nog geen 40 minuten naar Utrecht of Rotterdam rijdt.

Route

"Eigenlijk hoef
je Gorinchem niet
meer uit."

Leuk Gorinchem

Gorinchem of Gorkum, zoals de inwoners zelf zeggen, je kunt er alleen maar van houden. Wat een leuke, sfeervolle stad! De historische rijkdom en verhalen van toen lees je af aan de monumentale panden en oude straatjes. Dankzij het Gorcums Museum, theaters, galeries en de bioscoop is er ook op cultureel gebied genoeg te doen. En winkelen, dat kun je hier ook prima. Het aanbod is gevarieerd en uitgebreid. Eigenlijk hoef je Gorinchem niet uit. Ook niet voor een avondje culinair genieten, want er zijn veel goede restaurants, café, brasserieën en lunchrooms.

Groen en waterrijk
Gorinchem

Om even wat groen te snuiven, een rondje te rennen of een wandeling met de hond te maken hoef je nooit ver als je in Gorinchem woont. De vestingwal rond de binnenstad is getransformeerd tot parkachtig gebied. Je loopt de deur uit en staat op de vestingwal! Verder heeft Gorinchem het Gijs van Andelpark met de kinderboerderij én kun je heerlijk ontspannen in ‘Buiten de Waterpoort’. Vanaf een ligweide loop je zo het strandje op en kijk je uit op de Merwede. Overigens rijd je ook in 10 minuten naar de Noordwaard Polder. Een enorm groen en waterrijk gebied met volop recreatiemogelijkheden.

Praktisch Gorinchem

Naast alle leuke dingen die Gorinchem te bieden heeft, is de stad ook goed voorzien op het gebied van scholen, zorg en sportfaciliteiten. In de binnenstad zit een basisschool en even verderop – een paar minuten fietsen – vind je er meer. Ook voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Sport je graag, dan zit je goed in de Helden van Gorkum. In de binnenstad zijn diverse mogelijkheden. Van krachttraining tot yoga. Kijk je iets buiten de vestingwal dan zie je allerlei sportvelden en sportclubs.

Meer informatie

foto

Bel of whatsapp
Stefan Schreuder -  Van der Brugge Makelaardij
06 270 458 04

image image