Nieuwsberichten

Huren in Helden van Gorkum.

In Helden van Gorkum te Gorinchem worden 8 eengezinswoningen aangeboden in de vrije huursector. Het gaat om de bouwnummers 15, 16, 17, 21, 23, 24, 25 en 26.

 

De woningen zijn gelegen aan de Bagijnenwalstraat en Lindeboom en variëren in grootte van 131 m2 tot 144 m2. De woningen zijn voorzien van een volledige keuken en moderne badkamer en worden opgeleverd inclusief wand- en vloerafwerking.

 

De woningen zijn beschikbaar per augustus/september 2021.

De huurprijzen voor deze woningen zijn vanaf €1.220,- per maand.

 

Voor meer informatie over deze woningen kunt u terecht op de website van de verhuurder.
Klik hier voor meer informatie 

Heeft u interesse? Dan kunt u zich hier inschrijven

 

Win een startbewijs voor de Vestingloop Gorinchem 2021

Er komt een Vestingloop. Net even anders dan vorig jaar, maar je kunt wel weer een rondje over de vestingwal van Gorinchem rennen. We vertellen er verderop meer over. Maar eerst dit…

 

In de etalage van Van der Brugge Makelaars, heeft de ontwikkelaar en bouwer

- Van Wijnen - een bord opgehangen. Maak een foto met het bord en de bouw op

de achtergrond en deel deze. Waarom? Van Wijnen geeft 5 startbewijzen weg

aan de leukste inzendingen. Je kunt je foto op verschillende manieren delen:

 

•          Plaats een bericht op Instagram of Facebook en tag @heldenvangorkum.

•          Je kunt de makelaar de foto appen. Stefan is bereikbaar op

06-27045804.

•          Of mail naar info@vanderbrugge.nl

 

 

Over de Vestingloop

In overleg met de Gemeente Gorinchem is besloten dat we de 2021 editie virtueel laten plaatsvinden. Dit betekent dat je zelf bepaalt waar, wanneer en hoe ver je loopt in de maand maart. Je krijgt van Epicrunning per mail een digitaal startnummer toegestuurd met je naam erop. Met je virtuele deelname blijf je in de race voor de ‘Vestingloop Held 2021’-medaille. Deze verdien je namelijk als je alle vijf de Vestinglopen dit jaar meedoet, virtueel of in het echt. Check www.vestingloopgorinchem.nl voor meer informatie.

 

Loop je mee? De route voert langs Helden van Gorkum!

De 5 fijnste plekken in Gorinchem

Wat is jouw favoriete plek in Gorinchem? We zijn eens op onderzoek uitgegaan en daardoor zijn we de oude vestingstad nog meer gaan waarderen. Wat is dit een fijne plek met veel groen en water! Je zult er maar wonen.

 

De Linge

De vestingstad wordt doorkruist door de Linge die via de haven in de Boven-Merwede uitkomt. De Linge loopt langs de Appeldijk met statige panden. Je kunt maar aan één kant rijden, want de huizen aan de andere kant van het water zijn tegen de Linge aangebouwd. Overal zie terrasjes, uitkragende balkons en uitstekende erkers, waarmee de bewoners of ondernemers de verbinding met het water hebben gezocht. Hier pak je de ochtendzon op zijn best.

 

 

De Lingehaven

De Linge eindigt in de Lingehaven. Nog zo’n leuke plek in Gorinchem. Over de brug hangen bakken met gekleurde bloemen. Er zijn een aantal terras die een plekje aan de haven hebben en verder zie je dagjesmensen en toeristen lekker op hun boot hangen. Genietend van alles wat er voorbij komt. De Lingehaven geeft toegang tot de Boven-Merwede, waarvandaan je zo naar de Noordzee of Nijmegen vaart.

 

De vestingwal

Aan de stervorm kun je zien dat Gorinchem een vestingstad is. Het leuke is dat een groot deel van de historie goed bewaard is gebleven. Rond de stad staat de vestingwal nog als een huis. De vestingwal wordt intensief gebruikt door wandelaars – met hond – en hardlopers. Het rondje van zo’n 5 kilometer is perfect en biedt altijd weer een nieuw uitzicht. Her en der kleurt de wal groen en op weer andere plekken heb je vrij zicht op het water. Nieuwbouwplan Helden van Gorkum wordt direct aan de vestingwal gebouwd. Een groot deel van de woningen kijkt er direct op uit.

 

 

Buiten de Waterpoort

De weg ‘Eind’ draagt niet voor niets deze naam, vermoeden wij. Want Eind eindigt bij de waterpoort en daarna waan je je in een heel ander gebied. Buiten de Waterpoort waan je je buiten. Mooi dat weidse uitzicht én wat een levendigheid. Er stoppen diverse pontjes naar Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Fietsers en wandelaars stappen op en af. Er is een horecagelegenheid en zo ver als je kunt kijken zie je grasveld en water. Speeltoestellen, kinderen die een balletje trappen, mensen met honden, stelletjes aan picknicktafels… er gebeurt hier van alles. Superleuk om op een mooie dag naartoe te gaan.

 

 

Hartje Gorkum

Wie in Gorkum woont, kan dit bevestigen. De stad is heel gezellig én goed voorzien. Op een betrekkelijk kleine oppervlakte is een heel uitgebreid aanbod van horeca en winkels. Loop via de Langendijk door de Kerksteeg de Grote Markt op. Dat is de beste manier om snel een indruk te krijgen van Gorkum. Wil je weten waar je het leukst kunt eten of winkelen? Lees dan even de andere blogs.

 

Winkelen in Gorinchem

WINKELEN IN GORINCHEM

In Gorinchem, of Gorkum, zoals de inwoners de stad noemen, kun je superleuk winkelen. De variatie in aanbod is groot, komen we achter als we een dagje Gorinchem doen. Even de toerist uithangen. Dat is trouwens ontzettend makkelijk, want de zon schijnt volop en de terrassen op de Grote Markt zitten gezellig vol.

 

Voor we de winkelstraten induiken, gaan we langs bij Gorkum TV. Een jong bedrijf dat in een pand aan de mooie haven gevestigd is. Lizet en eigenaar Cees Lagendijk ontvangen ons hartelijk. Enthousiast vertellen de twee wat ze doen voor het online platform. Cees: “Van serieus nieuws tot promotie van bedrijven en handige informatie over de stad, alles wordt vakkundig in beeld gebracht en verspreid via Instagram, Facebook, YouTube en Twitter. We hebben geen regulier tv-kanaal maar maken televisie on demand.” Benieuwd? www.gorkum.tv.

 

Zoveel leuke winkels

Al pratende geven Lizet en Cees leuke tips over de hotspots van de stad. Tijd om op onderzoek uit te gaan. Langs de haven over de straat Eind (grappige naam) lopen we de Langendijk in. Een leuke straat waar horeca en boetiekjes elkaar afwisselen. We zien Kunst & Kadootjes, Gusto, dé plek voor goede koffie, een Lego-winkel en boekenzaak. Overal even een snelle blik naar binnen voor een eerste indruk.

 

Watertanden

Als we bij Sweet Ima voor de deur staan, worden we door de geur naar binnen getrokken. De naam doet al watertanden en als je binnenkomt bij de bakkerij ,word je hebberig. Hier verkopen ze brood, gebak, koekjes en taarten. Alle patisserieproducten worden zelfgemaakt en zijn zonder toevoeging van kleur- en smaakstoffen. We ‘scoren’ en overheerlijke brownie en gaan verder.

 

Shoppen voor je nieuwe huis

Als je wilt shoppen voor je nieuwe huis, kun je beginnen op de Langendijk. Bij Two Sisters Home & Living bijvoorbeeld. En wil je de perfecte sfeer in huis? Pak dan even de auto en rijd naar het LichtLab aan Papland 13. Dat deden wij ook. In de showroom ontmoeten we eigenaar Erwin. Overal hangen prachtige lampen. “Dit zijn de meest verkochte lampen uit de webshop”, licht Erwin toe. Bijzonder aan LichtLab is dat Erwin alleen maar dingen verkoopt die hij zelf mooi vindt. “Ik werk samen met jonge designers zoals Alex Groot Lebbink, Renate Vos en Sabine van der Ham. En omdat ik ook graag wat terugdoe voor de samenleving, laat ik een aantal lampen maken in een sociale werkplaats.” Shop online op www.hetlichtlab.com of maak een afspraak met Erwin voor een advies op maat. Aanrader!

 

 

Conceptstore in Gorinchem

Na dit tekstuele uitstapje nemen we je mee verder door de Langendijk. Want ook als je een leuk cadeautje wilt kopen, zit je hier goed. Zeker als je binnenloopt bij Dots Conceptstore Gorinchem. Hier wordt kleine ondernemers en creatievelingen de kans geboden om hun spullen te verkopen. Je kunt er een plankje, rek of een hele kast huren. De variatie in aanbod is enorm: van sieraden tot kleding, leuke hebbedingetjes tot gepersonaliseerde accessoires. Waarschuwing: de verleiding om te kopen is groot. www.dotsconceptstore.nl

 

Buurman en Buurvrouw

Wie Gorinchem kent, kent de Buurvrouw én de Buurman! Yvonne van Dijk biedt je een prachtig assortiment ‘moois van ver en leuk van dichtbij’, zoals ze dit zelf verwoordt. De Buurman heeft alles voor mannen van 0 tot 100 jaar en de dames kunnen terecht bij de Buurvrouw. Omgekeerd kan natuurlijk ook, als je je lief wilt verrassen met een leuk cadeautje. Zowel de Buurman als de Buurvrouw hebben een superleuk Instagram account. Check @debuurmangorinchem en @debuurvrouwgorinchem.

 

Meer!

In dit blog hebben we alleen de Langendijk besproken, maar Gorinchem heeft nog veel meer te bieden. In de Hoogstraat, Gasthuisstraat en Arkelstraat vind je grotere winkels van landelijke bekende ketens.

 

Doe ons na

Mocht je nou niet bekend zijn in deze stad, dan raden we je aan ons voorbeeld te volgen. Struin een dagje door Gorinchem alsof je toerist bent en kom erachter hoe ontzettend leuk je hier kunt wonen. In Helden van Gorkum zijn nog nieuwbouw herenhuizen te koop. Helden van Gorkum ligt midden in de historische vestingstad!

Uit eten ontbijten lunchen en borrelen in Gorinchem

In de zomer deden we een dagje Gorinchem. We komen binnenrijden door één van de opening in de vestingwal en vervolgen onze weg langs mooie grachtenpanden die aan de Linge staan. Het is een prachtig zonnige dag, dus het eerste wat we doen is een terrasje pakken! Even voor de goede orde, toen kon dat nog en natuurlijk is het straks ook weer volop genieten van de leuke horeca in deze vestingstad.

 

Wij komen op de Grote Markt - the place to be – en belanden op het terras van De Gasterij. Na een hartelijke welkom bekijken we de kaart. Je kunt bij De Gasterij goed terecht voor een bittergarnituur, maar ook voor een uitgebreide lunch. We kozen voor de ‘luxe bittergarnituur’ die binnen no time op tafel stond én op was. Koud drankje erbij, lekker! Op de Grote markt zijn veel verschillende restaurants. Ook over de Hoofdwacht en ’t Oude Stadshuys hebben we goede geluiden gehoord.

 

Vanaf het terras zagen we een lange rij mensen staan. “Waar zal dat nou naar toe gaan?”, vragen we elkaar. Het antwoord krijgen we snel: Venezia! Het familiebedrijf verkoopt hier de lekkerste Italiaanse ijsjes van heel Gorinchem. Heb je net een stadswandeling gedaan of een eindje gefietst, dan is dit de perfecte plek om eventjes af te koelen. 

 

High tea of toch liever een biertje?

Op weg naar ons hotel, Karel de Stoute, lopen we over de Lange Dijk. Daar komen we La Blique tegen. Hier kun je terecht voor een heerlijke High Tea, ontbijt en lunch. “Maar we hebben ook alcohol!’’ zegt de eigenaresse lachend. Leuke vrouw die hier 1,5 jaar geleden gestart is. Met succes, want La Blique

wordt met een 4,9 beoordeeld op Google! De zaak ziet er super sfeervol uit en aan de Linge zit een klein terras. 

 

Terrassen aan de haven

Even verderop aan de Lingehaven zien we mensen een borreltje drinken op een kleinschalig terras. Wat bleek, dit hoort ook nog bij La Blique. Leuk die kleurige stoeltjes in combinatie met alle bloemen die in bloembakken aan de brug hangen. Toen we later op de avond weer langs de Lingehaven liepen, zagen we dat de terrassen van Hotel le Bon’Apart en Merwezicht ook geopend waren. Moet je eens voorstellen hoe tof je hier op het terras zit terwijl je ziet hoe alle bootjes de haven komen binnen varen.

 

Werelds eten in Gorinchem, ook dat kan!

Als onze dag op zijn einde loopt, gaan we nog even langs bij Dots Conceptstore en De Buurvrouw om wat gave cadeautjes te scoren. Daarna ploffen we neer bij restaurant Twine. “Wij zijn sinds maart 2020 geopend”, vertelt de eigenaresse, die samen met haar tweelingzus de tent runt. We kozen voor de Twine Shared Plank voor het voor- en hoofdgerecht. En zo genoten we van kleine gerechtjes, zoals Vitello, Buratta met tomaat, Kimchi steak en Gamba’s piri-piri. Als afsluiter deelde we het ‘Bloempotje’, dat was een verrukkelijk dessert met rabarbercompote en witte chocolade ijs. Zeker een aanrader!

 

Rust en vitamientjes 

Als we ons buikje rond hebben gegeten lopen we naar ons hotel, Karel de Stoute. In onze fijne kamer aan de Duveltjesgracht komen we zeker wel toe aan een goede nachtrust! Als we meer tijd hadden gehad, waren we zeker nog met een picknickkleedje in het Wilheminapark gaan liggen voor de deur. 

 

Om ons geslaagde bezoek aan Gorinchem goed af te sluiten kiezen we voor een ontbijt bij de Vitamine Kantine. Dit werd ons door Gorkum TV aangeraden. En wat was het lekker! Op de kaart staan sapjes, smoothies, broodjes en salades. Gegarandeerde een goede start van de dag. 

 

Meer Gorinchem?

Wil je meer leuke tips voor als je Gorinchem bezoekt, er woont of wilt gaan wonen? Lees dan ook de blogs die we schreven over ‘Winkelen in Gorinchem’ en ‘Recreatie in Gorinchem’. 

 

 

 

 

Van start met de bouw van Helden van Gorkum

Een gevarieerde woonbuurt in de binnenstad van Gorinchem

In aanwezigheid van de kopers en een select gezelschap van betrokkenen verrichtte de Gorinchemse wethouder Dick van Zanten op 16 september de officiële handeling van de start van de bouw van het project ‘Helden van Gorkum’. Epicurus en Van Wijnen (gezamenlijk: De Grienden) ontwikkelen en realiseren deze nieuwe woonbuurt in de binnenstad van Gorinchem aan de Bagijnenwalstraat en Lindeboom. Bij de ontwikkeling is intensief samengewerkt met de gemeente Gorinchem. Het project bestaat uit 13 herenhuizen en 13 rijwoningen, die geïnspireerd zijn op 19e-eeuwse panden. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats.

Diversiteit in type woningen
Opvallend is de diversiteit in het type woningen. Er komt een mix van herenhuizen en eengezinswoningen, variërend in uitstraling en grootte. De kopers hebben veel vrijheid in de uitvoering van hun woonwensen. De huizen verschillen in uiterlijk op nuance van elkaar door de verschillende typen ramen, accenten in het metselwerk, dakpannen, dakkapellen en de kleur van het metselwerk. Zo ontstaat er een gevarieerde buurt.

De architectuur geeft een knipoog naar het historische verleden van Gorinchem, waarin hedendaagse elementen worden toegevoegd. Architect Daan van der Vlist van EUP design: “Naast hedendaagse referenties waren projectmatig ontworpen 19e -eeuwse panden mijn inspiratiebron. Historiserend wordt er zeker niet gebouwd. Ik heb een hedendaagse vorm gegeven aan elementen die toen veel werden toegepast.”

Klaar voor de toekomst
Ward Koppejan, projectontwikkelaar bij Van Wijnen: “We hebben de buurt ontwikkelt met oog op de toekomst. Duurzaamheid is een centraal onderwerp binnen het project. Zo kunnen de kopers langdurig mooi en comfortabel blijven wonen.” De woningen zijn energiezuinig en hebben geen gasaansluiting, en zijn uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp. Daarnaast zijn de bergingen voorzien van groene daken. De daken zijn bedekt met sedum dakbedekking. Sedum isoleert en draagt bij aan een goede afvoer van regenwater.

Bijzondere locatie
Helden van Gorkum bevindt zich op een bijzondere en gunstige locatie in de historische binnenstad van Gorinchem. Vanuit de nieuwe buurt loop je zo de vestigingswal op. In een paar minuten ga je van de rust naar de reuring. Het centrum van Gorinchem, de gezellige Varkenmarkt, ligt op drie minuten loopafstand. Door de ligging net iets aan de rand van de binnenstad ben je ook snel bij het bus- en treinstation en op de uitvalswegen.

De bewoners van de herenhuizen kijken door het groen direct uit op het water achter de wal. Daarnaast kent de locatie een rijke historie. Tijdens het bouwrijp maken van de grond werden er zelfs resten van een 15e-eeuws klooster gevonden. Deze vondsten zijn inmiddels geborgen.

Projectontwikkelaar Ward Koppejan: “De Helden van Gorkum is een mooie aanvulling op wat er al is en we hopen dat de toekomstige bewoners er met volle teugen van gaan genieten.”

Meer informatie
De oplevering van het project wordt in het derde kwartaal van 2021 verwacht. Er zijn nog een enkele  herenhuizen met eigen parkeerplaats beschikbaar.

Interview met de kopers

CLAUDIA EN LAURENS VONDEN HUN RUIME STADSHUIS IN HELDEN VAN GORKUM

Een paar weken geleden zetten Claudia en Laurens Zoutendijk hun handtekening onder het koopcontract van bouwnummer 14 in nieuwbouwplan Helden van Gorkum. Met veel enthousiasme kijken ze uit naar de oplevering en het moment dat ze hier samen met hun dochter Vesper van 2 jaar gaan wonen. We spreken Claudia die enthousiast vertelt waarom ze voor dit huis gekozen hebben.

“We wonen nu al in Gorkum aan de Grote Haarsekade. Een fijn jarendertighuis, maar met het oog op de toekomst aan de kleine kant. Ik heb mijn eigen bedrijf en Laurens werkt ook geregeld thuis. Daarbij hopen we op termijn nog op gezinsuitbreiding.”

Wensenlijstje

“We zochten heel specifiek naar een huis in de binnenstad van Gorkum, omdat mijn man op loopafstand van zijn werk wil wonen en we het beiden fijn vinden om naar het centrum te kunnen wandelen. Verder wilden we graag 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden of westen. We vonden het allemaal in Helden van Gorkum.”

De voordelen van nieuwbouw

In eerste instantie keken Laurens en Claudia bij bestaande huizen. Ze brachten zelfs een bod uit, maar dat werd het uiteindelijk niet. “Vrij vroeg in het traject besloten we toch voor nieuwbouw te gaan. Alles nieuw en helemaal naar jouw smaak, spreekt ons erg aan. De architectuur van Helden van Gorkum vind ik heel tof. Er zijn geen heel schuine daken, waardoor ook de bovenste verdieping goed bruikbaar is. Daarbij is het een mooi geheel, maar toch ook weer niet, door de vele verschillende details. Volgens mij gaat het een heel sfeervol geheel worden.”

Goed contact

Het contact met makelaar Leo heeft het stel als heel prettig ervaren. “We werden uitgebreid geïnformeerd en kregen snel antwoord op onze vragen. Later bleek dat dit kwam door het goede contact dat de makelaar met de ontwikkelaar had. Fijn, want dat gaf ons een goed gevoel.”

Spelen op het schoolplein en rennen over de wal

“Wat ik trouwens ook superleuk vind, is het feit dat er een basisschool tegenover Helden van Gorkum zit. We waren al van plan om onze dochter hier op school te doen door de goede verhalen over deze kleinschalige school. Dat Vesper straks lekker op het schoolplein kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes is helemaal top! Ook de ligging aan de vestingwal is ideaal. Vroeger moest ik een stuk lopen voor ik er was. Nu loop ik het huis uit en kan ik gelijk een half uurtje rennen.”

Is jouw wensenlijstje vergelijkbaar met die van Claudia en Laurens? Check dan snel even het woningaanbod. Er zijn nog enkele huizen te koop. Ook met direct zicht op de vestingwal. Wij wensen Claudia, Laurens en Vesper in ieder geval heel veel plezier in hun nieuwe huis!

 

 

Geef voor 9 december je voorkeur door!

De prijsranges van de 26 huizen in de Helden van Gorkum zijn inmiddels al een paar dagen bekend. Wij vinden het dan ook heel leuk dat er zo enthousiast wordt gereageerd op de huizen. Bedankt daarvoor! Veel mensen vragen zich af hoe ze het meeste kans maken om een huis in het nieuwbouwproject toegewezen te krijgen. In deze nieuwsbrief geven wij je een paar tips en lichten we een heel speciale hoekwoning uit!

TIPS
In een overspannen woningmarkt is het voor veel mensen erg spannend om zich in te schrijven voor een nieuwbouwproject. Want ja, hoe wordt er toegewezen of wordt er geloot bij de notaris? En als er toebedeeld wordt, waar let de verkopende partij dan op? In de Helden van Gorkum zullen wij de huizen inderdaad toewijzen, waar wij op letten?

1. Hoe betrokken is de potentiele koper?
Heb jij jouw voorkeuren doorgegeven voorafgaand aan de start verkoop? Ja? Dan maak je een grotere kans, wij geven namelijk voorrang aan iedereen die zijn of haar voorkeur heeft doorgegeven voor de start verkoop op 9 december. Heb jij je voorkeur nog niet doorgegeven? Doe het dan alsnog via https://voorkeur.heldenvangorkum.nl <-- KLIK en volg het stappenplan:

Stap 1: Selecteer het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en klik op interesse

Stap 2: Login met jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord

Stap 3: Klik op het tabje 'mijn woning' en klik op bijwerken

Stap 4: Klik op het tabje 'extra parkeerplaats', maak je keuze en klik op bijwerken

Stap 5: Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan op terug naar interactieve kaart. Klik je woning van je 2e, 3e, 4e, etc voorkeur aan en klik op interesse om je voorkeur(en) toe te voegen aan je account.

2. Hoe goed voorbereid is de potentiele koper?
Ben je al eens op de locatie geweest? Ben je bij een financieel adviseur geweest om jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken? Is er al een makelaar langs geweest in het koophuis waar je nu woont (indien van toepassing)? Ja? Ook dan maak je weer een grotere kans.

3. Hoe graag wil jij wonen in de Helden van Gorkum
Laat het ons weten!

Maximale kans maken? Zorg dan dat je de punten hierboven allemaal kunt afvinken! 

SPECIALE HOEKWONING AAN DE LINDEBOOM
Aan de Lindeboom komt een huis met een niet alledaagse indeling. In totaal heeft dit huis een woonoppervlakte van maar liefst 153m². Hier kun je echt iets bijzonders van maken. De speciale hoekwoning heeft 3 volledige woonlagen  en is aan de zijkant uitgebouwd, waardoor je hier perfect een gezellige woonkeuken kunt maken. Grenzend aan deze ruimte is de berging, die vanaf de zijkant bereikbaar is. De woonkamer ligt aan de tuinkant en is wel 24 m² groot. De indeling van de 1e verdieping is gelijk aan de huizen ernaast. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer. Als aantrekkelijke extra heeft dit huis een extra groot dakterras van 23m², waardoor je bij mooi weer altijd een fijne plek in de zon hebt en ligt op het westen. De tuin is bescheiden van maat en ligt op het noordoosten. Ideaal voor een kop koffie in de ochtendzon, zonder dat je veel omkijken hebt naar het onderhoud. De 2e verdieping heeft een plat dak en veel ramen. Standaard zijn hier al 2 slaapkamers ingedeeld. Al een idee wat je met deze ruimte gaat doen? De prijsrange van deze speciale hoekwoning is € 437.500 ror € 480.000,- v.o.n.

Zien we jou op de start verkoop op 9 december tussen 17:00 en 19:00 uur bij de Hipper & Kolfbaan te Gorinchem? Tot dan!

Meer informatie

foto

Bel of whatsapp
Stefan Schreuder -  Van der Brugge Makelaardij
06 270 458 04

image image