Nieuwsberichten

Interview met de kopers

CLAUDIA EN LAURENS VONDEN HUN RUIME STADSHUIS IN HELDEN VAN GORKUM

Een paar weken geleden zetten Claudia en Laurens Zoutendijk hun handtekening onder het koopcontract van bouwnummer 14 in nieuwbouwplan Helden van Gorkum. Met veel enthousiasme kijken ze uit naar de oplevering en het moment dat ze hier samen met hun dochter Vesper van 2 jaar gaan wonen. We spreken Claudia die enthousiast vertelt waarom ze voor dit huis gekozen hebben.

“We wonen nu al in Gorkum aan de Grote Haarsekade. Een fijn jarendertighuis, maar met het oog op de toekomst aan de kleine kant. Ik heb mijn eigen bedrijf en Laurens werkt ook geregeld thuis. Daarbij hopen we op termijn nog op gezinsuitbreiding.”

Wensenlijstje

“We zochten heel specifiek naar een huis in de binnenstad van Gorkum, omdat mijn man op loopafstand van zijn werk wil wonen en we het beiden fijn vinden om naar het centrum te kunnen wandelen. Verder wilden we graag 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden of westen. We vonden het allemaal in Helden van Gorkum.”

De voordelen van nieuwbouw

In eerste instantie keken Laurens en Claudia bij bestaande huizen. Ze brachten zelfs een bod uit, maar dat werd het uiteindelijk niet. “Vrij vroeg in het traject besloten we toch voor nieuwbouw te gaan. Alles nieuw en helemaal naar jouw smaak, spreekt ons erg aan. De architectuur van Helden van Gorkum vind ik heel tof. Er zijn geen heel schuine daken, waardoor ook de bovenste verdieping goed bruikbaar is. Daarbij is het een mooi geheel, maar toch ook weer niet, door de vele verschillende details. Volgens mij gaat het een heel sfeervol geheel worden.”

Goed contact

Het contact met makelaar Leo heeft het stel als heel prettig ervaren. “We werden uitgebreid geïnformeerd en kregen snel antwoord op onze vragen. Later bleek dat dit kwam door het goede contact dat de makelaar met de ontwikkelaar had. Fijn, want dat gaf ons een goed gevoel.”

Spelen op het schoolplein en rennen over de wal

“Wat ik trouwens ook superleuk vind, is het feit dat er een basisschool tegenover Helden van Gorkum zit. We waren al van plan om onze dochter hier op school te doen door de goede verhalen over deze kleinschalige school. Dat Vesper straks lekker op het schoolplein kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes is helemaal top! Ook de ligging aan de vestingwal is ideaal. Vroeger moest ik een stuk lopen voor ik er was. Nu loop ik het huis uit en kan ik gelijk een half uurtje rennen.”

Is jouw wensenlijstje vergelijkbaar met die van Claudia en Laurens? Check dan snel even het woningaanbod. Er zijn nog enkele huizen te koop. Ook met direct zicht op de vestingwal. Wij wensen Claudia, Laurens en Vesper in ieder geval heel veel plezier in hun nieuwe huis!

 

 

Geef voor 9 december je voorkeur door!

De prijsranges van de 26 huizen in de Helden van Gorkum zijn inmiddels al een paar dagen bekend. Wij vinden het dan ook heel leuk dat er zo enthousiast wordt gereageerd op de huizen. Bedankt daarvoor! Veel mensen vragen zich af hoe ze het meeste kans maken om een huis in het nieuwbouwproject toegewezen te krijgen. In deze nieuwsbrief geven wij je een paar tips en lichten we een heel speciale hoekwoning uit!

TIPS
In een overspannen woningmarkt is het voor veel mensen erg spannend om zich in te schrijven voor een nieuwbouwproject. Want ja, hoe wordt er toegewezen of wordt er geloot bij de notaris? En als er toebedeeld wordt, waar let de verkopende partij dan op? In de Helden van Gorkum zullen wij de huizen inderdaad toewijzen, waar wij op letten?

1. Hoe betrokken is de potentiele koper?
Heb jij jouw voorkeuren doorgegeven voorafgaand aan de start verkoop? Ja? Dan maak je een grotere kans, wij geven namelijk voorrang aan iedereen die zijn of haar voorkeur heeft doorgegeven voor de start verkoop op 9 december. Heb jij je voorkeur nog niet doorgegeven? Doe het dan alsnog via https://voorkeur.heldenvangorkum.nl <-- KLIK en volg het stappenplan:

Stap 1: Selecteer het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en klik op interesse

Stap 2: Login met jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord

Stap 3: Klik op het tabje 'mijn woning' en klik op bijwerken

Stap 4: Klik op het tabje 'extra parkeerplaats', maak je keuze en klik op bijwerken

Stap 5: Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan op terug naar interactieve kaart. Klik je woning van je 2e, 3e, 4e, etc voorkeur aan en klik op interesse om je voorkeur(en) toe te voegen aan je account.

2. Hoe goed voorbereid is de potentiele koper?
Ben je al eens op de locatie geweest? Ben je bij een financieel adviseur geweest om jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken? Is er al een makelaar langs geweest in het koophuis waar je nu woont (indien van toepassing)? Ja? Ook dan maak je weer een grotere kans.

3. Hoe graag wil jij wonen in de Helden van Gorkum
Laat het ons weten!

Maximale kans maken? Zorg dan dat je de punten hierboven allemaal kunt afvinken! 

SPECIALE HOEKWONING AAN DE LINDEBOOM
Aan de Lindeboom komt een huis met een niet alledaagse indeling. In totaal heeft dit huis een woonoppervlakte van maar liefst 153m². Hier kun je echt iets bijzonders van maken. De speciale hoekwoning heeft 3 volledige woonlagen  en is aan de zijkant uitgebouwd, waardoor je hier perfect een gezellige woonkeuken kunt maken. Grenzend aan deze ruimte is de berging, die vanaf de zijkant bereikbaar is. De woonkamer ligt aan de tuinkant en is wel 24 m² groot. De indeling van de 1e verdieping is gelijk aan de huizen ernaast. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer. Als aantrekkelijke extra heeft dit huis een extra groot dakterras van 23m², waardoor je bij mooi weer altijd een fijne plek in de zon hebt en ligt op het westen. De tuin is bescheiden van maat en ligt op het noordoosten. Ideaal voor een kop koffie in de ochtendzon, zonder dat je veel omkijken hebt naar het onderhoud. De 2e verdieping heeft een plat dak en veel ramen. Standaard zijn hier al 2 slaapkamers ingedeeld. Al een idee wat je met deze ruimte gaat doen? De prijsrange van deze speciale hoekwoning is € 437.500 ror € 480.000,- v.o.n.

Zien we jou op de start verkoop op 9 december tussen 17:00 en 19:00 uur bij de Hipper & Kolfbaan te Gorinchem? Tot dan!

Facebook

Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

15 juni om 01:23

CLAUDIA EN LAURENS VONDEN HUN RUIME STADSHUIS IN HELDEN VAN GORKUM Een paar weken geleden zetten Claudia en Laurens Zoutendijk hun handtekening onder het koopcontract van bouwnummer 14 in nieuwbouwplan Helden van Gorkum. Met veel enthousiasme kijken ze uit naar de oplevering en het moment dat ze hier samen met hun dochter Vesper van 2 jaar gaan wonen. Waarom dit stel voor Helden van Gorkum in Gorinchem koos? Je leest het hier!... https://heldenvangorkum.nl/nieuws/2/interview-met-de-kopers/ #helden #gorinchem #nieuwbouwhuis #stadshuis #ruimhuis #werkenaanhuis #kantooraanhuis #gorkum #nieuwbouwwoning Meer weergeven
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

5 juni

Dit toffe herenhuis op de hoek is nog te koop. Voor 540.000 euro heb je iets heel bijzonders in handen. Bij deze koopsom is je eigen parkeerplaats inbegrepen. Doordat dit huis 4 woonlagen heeft, zijn er allerlei gebruiksmogelijkheden. Wat dacht je van een waanzinnige leefkeuken of een werkruimte aan huis?... Op de website (bij downloads) kun je de plattegronden bekijken. Fijne dag nog! #nieuwbouwwoning #hoekhuis #herenhuis #heldenvangorkum #nieuwbouw #gorinchem #woondromen #woonkeuken #werkenaanhuis Meer weergeven
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

29 mei

Alles nieuw, naar jouw smaak, comfortabel én duurzaam. De grootste voordelen van nieuwbouw. Wil jij ook je woondromen waarmaken en wil je graag in de stad wonen? Wat dacht je van Helden van Gorkum in Gorinchem. Het nieuwbouwplan ligt op loopafstand van de vestingwal. Bekijk het woningaanbod op de website www.heldenvangorkum.nl... #nieuwbouwhuis #voordelennieuwbouw #allesnieuw #nieuwestart #nieuwekeuken #nieuwebadkamer #woneningorinchem #stadsleven #lekkerrustig Meer weergeven
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

25 mei

Bijna alle winkels zijn weer open, dus kom gezellig naar het centrum van Gorinchem. Neem natuurlijk wel de veiligheidsregels in acht, zodat we er met z'n allen voor zorgen dat het zo goed blijft gaan als nu. Wist je trouwens dat je vanaf Helden van Gorkum zo het centrum inloopt. Geen fiets of auto nodig. #centrumgorinchem #gorinchem #winkeleningorinchem #eropuit #besafe #houdafstand #genietenvankleinedingen #heldenvangorkum #woneninhetcentrum
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

20 mei

Wie straks in Helden van Gorkum woont, wandelt op een mooie zomeravond nog even de stad in. IJsje halen en dan langs de haven weer terug naar huis. Vakantie in eigen land. Zo simpel kan genieten zijn. #vakantieineigenland #gorinchem #haven #boot #havengorinchem #genieten #heldenvangorkum #nieuwbouwproject #nieuwbouwhuis #nieuwbouwwonining
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

18 mei

Het wordt de komende dagen heerlijk weer. We moeten nog steeds voorzichtig zijn en de Corona-regels in acht nemen, maar wie weet dat je in de buurt even lekker buiten kunt zijn. In een park, op het strand of ergens op een bankje in de stad. Gorinchem heeft zo veel fijne plekjes om je te ontspannen. Wat is jouw favoriet? Fijne avond nog!... #gorinchem #strandgorinchem #naarbuiten #1,5meterafstand #genietenvandekleinedingen #mooiweer #voorjaar #heldenvangorkum #nieuwbouwhuis Meer weergeven
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

13 mei

Tussen de speciale hoekwoning en de bestaande bebouwing aan de Lindeboom komen 4 mooie rijwoningen van 132 m2 groot. Je koopt dit mooie huis in de stad voor € 350.000 (excl.parkeerplaats). De tuin ligt op het noordoosten en is voorzien van een berging en achterom. Zit jij hier straks lekker op de bank en kijk je via de grote schuifpui uit op de tuin terwijl de zon naar binnen schijnt? * Lekker lichte woonkamer door grote schuifpui ... * 3 grote slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren en Frans balkon * Luxe badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en daglicht * Vrij indeelbare 2e verdieping met ruimte voor nog 2 kamers * Met eigen parkeerplaats * Gasloos, met zonnepanelen en vloerverwarming #nieuwbouwhuis #hartjegorinchem #gorinchem #nieuwbouwwoning #huistekoop #nieuwbouwkopen #heldenvangorkum Meer weergeven
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

11 mei

Architect aan het woord!!
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

11 mei

Daan van der Vlist is architect bij EUP Design. Met het kantoor bijna om de hoek van de bouwlocatie kunnen we spreken van een thuiswedstrijd. ... “Ik laat me altijd inspireren door de kwaliteiten en architectuur uit de omgeving. Dus ook voor de Helden van Gorkum dook ik in de locatie. Naast hedendaagse referenties waren projectmatig ontworpen 19e eeuwse panden mijn inspiratiebron. Historiserend wordt er zeker niet gebouwd. Ik heb een hedendaagse vorm gegeven aan elementen die toen veel werden toegepast.” Wil je het hele interview lezen? Op de website staat de brochure als download. Klik op onderstaande link om bij de downloads te komen. https://heldenvangorkum.nl/downloads/ Fijne avond! #brochure #heldenvangorkum #gorinchem #architect #architectaanhetwoord #EUPDesign #architectuur Meer weergeven
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

6 mei

Gorinchem heeft een superleuke binnenstad. Maar soms wil je wel eens wat anders. Wist je dat je dan in 35 minuten naar hartje Utrecht rijdt! #dichtbijutrecht #utrecht #singel #lekkerdichtbij #grotestad #binnenstad #heldenvangorkum
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

4 mei

Gelukkig werd Gorinchem werd niet zo zwaar getroffen tijdens de 2e wereldoorlog. Dat maakt dat in de stad de rijke historie nog goed zichtbaar is. Toch hangen we vandaag de vlag halfstok en herdenken we iedereen die persoonlijk getroffen werd. #2minutenstil #dodenherdenking #gorinchem
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

30 april

Beginnen jouw groene vingers ook te kriebelen in het voorjaar? Deze periode is het perfecte moment om je tuin onder handen te nemen. Wist je dat de tuinen van Helden van Gorkum ook heerlijk ruim zijn. En dat terwijl je gewoon in de binnenstad van Gorinchem woont. Check de post van 20 april. Daar hebben we de situatietekening bij staan. Kun je vast een idee krijgen. En als je meer wilt weten... ga dan even naar. www.heldenvangorkum.nl... #tuininspiratie #inspiratie #tuin #tuinieren #gorinchem #heldenvangorkum #nieuwhuis #grotetuin Meer weergeven
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

28 april

Dankzij het Gorcums Museum, theaters, galeries en de bioscoop is er ook op cultureel gebied genoeg te doen in de stad. En winkelen, dat kun je hier ook prima. Het aanbod is gevarieerd en uitgebreid. Eigenlijk hoef je Gorinchem niet uit. Ook niet voor een avondje culinair genieten, want er zijn veel goede restaurants, café, brasserieën en lunchrooms. #gorinchem #uitgaan #winkelen #winkeleningorinchem #vestingstad #gezellig #heldenvangorkum #nieuwbouwwoning
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

24 april

Goed nieuws zo vlak voor het weekend! De vergunning voor de 26 woningen van Helden van Gorkum is onherroepelijk :-) Daar proosten we straks even op. Geniet van jullie lange weekend. We kunnen Koningsdag niet vieren, maar we zijn wel vrij en dat is ook fijn.... #vergunning #hoera #feest #proost #onherroepelijk #heldenvangorkum #champagne #nieuwbouwproject #gorinchem Meer weergeven
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

23 april

Zoek je een koopwoning in Gorinchem? Ruim, met lekkere tuin, eigen parkeerplaats én in het centrum? Check het aanbod even op de website. Er zijn nog enkele nieuwbouwhuizen te koop in dit leuke straatje. #gorinchem #nieuwbouw #nieuwbouwhuis #grootwonen #huisinhetcentrum #gorkum #huistekoop
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

21 april

De Helden van Gorkum bestaat uit 13 herenhuizen en 13 rijwoningen. Allemaal met één eigen parkeerplaats en een berging. Liever 2 eigen parkeerplaatsen? Dat kan! Je kunt namelijk een extra parkeerplaats kopen. Op deze situatietekening kun je goed zien hoe de woningen liggen. Check de beschikbaarheid even op de website. Er zijn nog woningen te koop! www.heldenvangorkum.nl... Fijne avond, geniet nog even van de zon. #gorinchem #nieuwbouw #heldenvangorkum #huiskopen #herenhuis #veelruimte Meer weergeven
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

14 april

Gorinchem heeft een superleuk centrum en daar wandel je vanaf Helden van Gorkum zo naar toe. We zijn benieuwd wat is jouw favoriete plek, plaats, winkel of horecagelegenheid? #gorinchem #deeljouwmening #leuksteplek #hotspot #winkelingorinchem #uiteteningorinchem #sporteningorinchem #ontspanneningorinchem #heldenvangorkum
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

10 april

Namens het team van Helden van Gorkum: Fijne paasdagen allemaal. Geniet van het mooie weer en elkaar! #pasen #paasdagen #genietenvandekleinedingen #vrij #gorinchem
Facebook Helden van Gorkum
Facebook Helden van Gorkum

Helden van Gorkum

8 april

Ben je ook zo aan het genieten van deze heerlijke lentedagen? Wij wel! In en rondom eigen huis uiteraard. De woningen in Helden van Gorkum hebben ook allemaal een heerlijke tuin. En dat terwijl je hier in de binnenstad woont! #lente #spring #boom #bloesem #gorkum #gorinchem #nieuwbouwgorinchem #heldenvangorkum #genieten #thuis #corona
Facebook Helden van Gorkum

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen in de Helden van Gorkum?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan