Geef voor 9 december je voorkeur door!

De prijsranges van de 26 huizen in de Helden van Gorkum zijn inmiddels al een paar dagen bekend. Wij vinden het dan ook heel leuk dat er zo enthousiast wordt gereageerd op de huizen. Bedankt daarvoor! Veel mensen vragen zich af hoe ze het meeste kans maken om een huis in het nieuwbouwproject toegewezen te krijgen. In deze nieuwsbrief geven wij je een paar tips en lichten we een heel speciale hoekwoning uit!

TIPS
In een overspannen woningmarkt is het voor veel mensen erg spannend om zich in te schrijven voor een nieuwbouwproject. Want ja, hoe wordt er toegewezen of wordt er geloot bij de notaris? En als er toebedeeld wordt, waar let de verkopende partij dan op? In de Helden van Gorkum zullen wij de huizen inderdaad toewijzen, waar wij op letten?

1. Hoe betrokken is de potentiele koper?
Heb jij jouw voorkeuren doorgegeven voorafgaand aan de start verkoop? Ja? Dan maak je een grotere kans, wij geven namelijk voorrang aan iedereen die zijn of haar voorkeur heeft doorgegeven voor de start verkoop op 9 december. Heb jij je voorkeur nog niet doorgegeven? Doe het dan alsnog via https://voorkeur.heldenvangorkum.nl <-- KLIK en volg het stappenplan:

Stap 1: Selecteer het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en klik op interesse

Stap 2: Login met jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord

Stap 3: Klik op het tabje 'mijn woning' en klik op bijwerken

Stap 4: Klik op het tabje 'extra parkeerplaats', maak je keuze en klik op bijwerken

Stap 5: Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan op terug naar interactieve kaart. Klik je woning van je 2e, 3e, 4e, etc voorkeur aan en klik op interesse om je voorkeur(en) toe te voegen aan je account.

2. Hoe goed voorbereid is de potentiele koper?
Ben je al eens op de locatie geweest? Ben je bij een financieel adviseur geweest om jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken? Is er al een makelaar langs geweest in het koophuis waar je nu woont (indien van toepassing)? Ja? Ook dan maak je weer een grotere kans.

3. Hoe graag wil jij wonen in de Helden van Gorkum
Laat het ons weten!

Maximale kans maken? Zorg dan dat je de punten hierboven allemaal kunt afvinken! 

SPECIALE HOEKWONING AAN DE LINDEBOOM
Aan de Lindeboom komt een huis met een niet alledaagse indeling. In totaal heeft dit huis een woonoppervlakte van maar liefst 153m². Hier kun je echt iets bijzonders van maken. De speciale hoekwoning heeft 3 volledige woonlagen  en is aan de zijkant uitgebouwd, waardoor je hier perfect een gezellige woonkeuken kunt maken. Grenzend aan deze ruimte is de berging, die vanaf de zijkant bereikbaar is. De woonkamer ligt aan de tuinkant en is wel 24 m² groot. De indeling van de 1e verdieping is gelijk aan de huizen ernaast. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer. Als aantrekkelijke extra heeft dit huis een extra groot dakterras van 23m², waardoor je bij mooi weer altijd een fijne plek in de zon hebt en ligt op het westen. De tuin is bescheiden van maat en ligt op het noordoosten. Ideaal voor een kop koffie in de ochtendzon, zonder dat je veel omkijken hebt naar het onderhoud. De 2e verdieping heeft een plat dak en veel ramen. Standaard zijn hier al 2 slaapkamers ingedeeld. Al een idee wat je met deze ruimte gaat doen? De prijsrange van deze speciale hoekwoning is € 437.500 ror € 480.000,- v.o.n.

Zien we jou op de start verkoop op 9 december tussen 17:00 en 19:00 uur bij de Hipper & Kolfbaan te Gorinchem? Tot dan!